افشای محور اصلی مذاکرات اسرائیل با "همسایگان"

سه شنبه 3 آذر 1394
12:12
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی فاش کرد که موضوع فلسطین در مذاکرات این رژیم با سران کشورهای اطراف جایی ندارد، و آنان در این مذاکرات به مسائل دیگری مانند ایران، شیعیان و حماس و ... اهمیت می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "موشه یعلون" در مصاحبه‌ای تأکید کرد: "وقتی با همسایگان خود و به ویژه رهبران آنها صحبت می‌کنیم، مسأله فلسطین در مذاکرات مطرح نیست".
وی افزود: "هنگامی که با آنان گفتگو می کنیم، موضوع این گفتگوها ایران، شیعیان، اخوان المسلمین، حماس در نزدیکی ما و گروه‌های جهادی دنیا است، و نه مسأله فلسطینی - اسرائیلی .. این موضوع برای آنها اولویت ندارد."
یعلون خاطرنشان کرد: "طبیعتا موضوع فلسطین (نزد آنها) به صورت ظاهری جایگاهی دارد، ولی (این جایگاه) در مقایسه با واقعیت آن بسیار بزرگنمایی شده است".

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای