کرملین: اقدام ترکیه بسیار خطرناک است

سه شنبه 3 آذر 1394
18:23
کرملین: اقدام ترکیه بسیار خطرناک است کرملین اعلام کرد که هدف قرار دادن جنگنده روسیه از سوی ترکیه در سوریه اقدامی بسیار خطرناک و این که هنوز بسیار زود است درباره جزئیات کامل این رویداد اظهار نظر شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دمیتری بیسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، روز سه شنبه درباره پیامدهای احتمالی این اقدام ترکیه بر روابط دو کشور گفت: اظهارنظر، ارزیابی و نتیجه گیری در این باره و قبل از دریافت جزئیات این حادثه صحیح به نظر نمی رسد.

بیسکوف تأکید کرد که روسیه اطلاعات قطعی در اختیار دارد که ترکیه هواپیمای روسی "سوخو 24" را در حریم هوایی سوریه هدف قرار داده است و دستگاههای دیده بانی الکترونیک نیز این امور را تأیید کرده است.

وزارت دفاع روسیه با اعلام هدف قرار گرفتن و سرنگونی یک فروند جنگنده سوخوی 24 این کشور در سوریه، ورود این جنگنده به حریم هوایی ترکیه را به شدت رد و اعلام کرد که خلبانان این جنگنده توانسته اند با چتر فرود بیایند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: هواپیمای مزبور شش هزار متر ارتفاع داشته است و ما در حال حاضر برای اطلاع از سرنوشت دو خلبان آن که توانسته اند با چتر فرود بیایند تلاش می کنیم.

از سوی دیگر ستاد مشترک نیروهای مسلح ترکیه اعلام کرد: سرنگونی جنگنده روسی پس از ورود آن به حریم هوایی ترکیه و توجه نکردن آن به هشدارهای نیروی هوایی این کشور اتفاق افتاده و دو فروند جنگنده اف 16 نیروی هوایی ترکیه جنگنده روسی را سرنگون کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست