اینترنت با سرعت صد برابر بیشتر از وای فای

شنبه 7 آذر 1394
13:10
اینترنت با سرعت صد برابر بیشتر از وای فای دانشمندان روش جدیدی را برای دسترسی سریع کاربران به اینترنت آزمایش کردند که در این روش به جای استفاده از فرکانس‌های رادیوئی معمول از یک وسیله قابل رؤیت استفاده کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تکنولوژی جدید ، "لای فای" نامیده شده است و اینترنت را با سرعتی بیشتر از 100 برابر سرعت وای فای در دسترس کاربران می گذارد، به نحوی که سرعت لای فای به یک گیگابایت در ثانیه می رسد.
لای فای به یک منبع نور همچون لامپ معمولی ، اتصال به اینترنت و حسگر نور نیاز دارد . 
شرکتی در استونی این هفته تکنولوژی لای فای را آزمایش کرد .
"بی بی سی" تأکید کرد، دو آزمایش عملی نشان داد که با استفاده از لامپ می توان با سرعتی برابر یک گیگابایت در ثانیه به اینترنت وصل شد.
بررسی های آزمایشگاهی نیز نشان داده بود که از لحاظ نظری می توان به سرعتی برابر 224 گیگابایت در ثانیه رسید .
این دو آزمایش عملی در یک دفتر برای دسترسی کارکنان به اینترنت و در یک منطقه صنعتی که دارای تکنولوژی هوشمند نورپردازی بود ، انجام شد. 
مدیر اجرایی شرکت توسعه لای فای اعلام کرد : این تکنولوژی جدید در 3 یا 4 سال آینده در دسترس کاربران گذاشته خواهد شد.
پروفسور هارالد هاس از دانشگاه ادینبور اولین کسی بود که اصطلاح لای فای را به کار برد و این اصطلاح را سال 2011 در کنفرانس تکنولوژی ، سرگرمی و طراحی " تِد " به زبان آورد.
سخنرانی هاس در این کنفرانس حدود 2 میلیون بار در اینترنت مشاهده شد و هاس در این سخنرانی نحوه دانلود کردن فیلم با لامپ را نشان داد.
یکی از بزرگترین مزایای لای فای این است که برخلاف وای فای با دیگر سیگنال های رادیوئی برخورد نمی کند لذا می توان از آن در هواپیما و اماکن دیگر استفاده کرد . 
مزیت دیگر اینکه طول موج سگینال رادیویی کوتاه است ولی طول موج نور حدود 10 هزار برابر طول موجه سیگنال رادیویی است، لذا امواج نوری فوراً ناپدید نمی شوند و ازبین نمی روند.
با این حال مهمترین عیب لای فای این است که نمی توان از این تکنولوژی در اماکن باز و زیر نور خورشید استفاده کرد زیرا سیگنال های خورشیدی در آن تأثیر می گذارند .
عیب دیگر اینکه موج های لای فای از دیوار عبور نمی کنند لذا از لای فای باید در اماکنی همچون مناطق شلوغ یا بیمارستان که استفاده از وای فای خطرناک است ، استفاده کرد .

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران