صدر: انتقام خون شهدای بنگلادش و نیجریه گرفته شود

شنبه 7 آذر 1394
14:58
صدر: انتقام خون شهدای بنگلادش و نیجریه گرفته شود رهبر جریان صدر عراق عملیات انتقام جویانه علیه داعش دراین کشور را به علت جنایات ضد شیعیان در بنگلادش و نیجریه خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " مقتدا صدر" در پاسخ به سوال یکی از طرفدارانش درباره حمله داعش به مسجد پیروان اهل بیت (ع) در کشور بنگلادش و شهادت و زخمی شدن عده ای از نمازگزاران گفت گروه ظالم داعش که زاییده اسرائیل دشمن بزرگ ما است، مسؤولیت این جنایت را برعهده گرفت.

السومریه به نقل از صدر نوشت که وی نه تنها چنین جنایتی را محکوم می کند، بلکه از همه نیروهای مبارز عراقی و دوستداران اهل بیت (ع) می خواهد که به این جنایت پاسخ دهند.

مقتدا صدر افزود که خواهان اجرای عملیات برای انتقام از خون برادران شیعه در بنگلادش و نیجریه در پی حملات ضد دوستداران امام حسین (ع) و برگزار کنندگان مراسم حسینی صورت می گیرد.

گروه تروریستی داعش مسؤولیت حمله روز پنج شنبه گذشته به مسجدی در شمال بنگلادش را که یک کشته و 4 زخمی برجای گذاشت، برعهده گرفت.

همچنین روز گذشته در دو حمله انتحاری به یک کاروان عزاداران حسینی در شهر کانو دومین شهر بزرگ نیجریه، دست کم 21 نفر شهید و ده ها نفر زخمی شدند.

عامل انتحاری دوم، قبل از وقوع انفجار دستگیر شد.

0% ...

آخرین اخبار

روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد


نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان