نقشه جدید آلمان برای پناهندگان سوریه ای!

يکشنبه 8 آذر 1394
22:19
نقشه جدید آلمان برای پناهندگان سوریه ای! العالم - حزب حاکم "اتحادیه دمکراتیک مسیحی" آلمان به ریاست آنگلا مرکل صدراعظم این کشور سعی در ارائه پیش نویس قانونی را دارد که به موجب آن پناهندگان مجبور خواهند شد رژیم صهیونیستی و حقوق همجنس بازها را به رسمیت بشناسند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجله دیر اشپیگل آلمان نوشت که حزب حاکم این کشور به زودی پیش نویس قانون "ادغام اجباری" ویژه پناهندگان را در کنگره سراسری این حزب که قرار است اواسط ماه دسامبر آینده برگزار شود، مطرح خواهد کرد.

این قانون بندهای متعددی دارد و پناهندگان را مجبور به شناسایی رژیم صهیونیستی، پذیرش حقوق همجنس گراها، برابری میان مرد و زن و اولویت داشتن قوانین آلمانی بر شرایع اسلامی می کند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین در صورت تخلف و سرپیچی پناهندگان از این قوانین، تسهیلات اجتماعی کمتری به آنها ارائه خواهد شد و وضعیت اقامت آنها در آلمان نیز تغییر خواهد کرد.

گفتنی است که آلمان در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیشترین حمایت ها را از رژیم اشغالگر قدس انجام می دهد و این حمایت ها هم شامل کمک های مادی و هم حمایت های معنوی در عرصه بین المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد