داعشی ها در رمادی گیر افتادند

دوشنبه 9 آذر 1394
15:11
داعشی ها در رمادی گیر افتادند اداره مبارزه با تروریسم عراق، اعلام کرد که شهر رمادی کاملاً محاصره شده است و داعشی ها، در آن گیر افتادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صباح نعمان" سخنگوی اداره مبارزه با تروریسم عراق، تاکید کرد: پیشروی های اخیر نیروهای امنیتی عراق در استان الانبار، اتصال سه محور جنوب، غرب و شمال را در این استان سبب شد.

بر اساس اعلام وبگاه شبکه السومریه، النعمان خاطر نشان کرد: این پیشرفت، به محاصرۀ کاملِ شهر رمادی منجر شد به طوری که ارتباط داعشی های موجود در این شهر با خارج از آن کاملا قطع شد و امکان امدادرسانی به آنان از بین رفت.

وی افزود: با تنگ شدن حلقۀ محاصره، گروهِ تروریستی داعش، به بمب گذاری و مین گذاری و استفاده از عوامل انتحاری روی آورد، زیرا هیچ چارۀ دیگری برای آنان نمانده است.

نعمان تاکید کرد که جنگنده های روسی، نقشی اساسی در قطع خطوط امدادرسانی به داعشی های موصل و الانبار از شهر رقه داشتند.

نیروهای عراقی اعم از ارتش و نیروهای بسیج مردمی و داوطلبان عشایر، عملیات گسترده ای را برای آزادسازی مناطق اشغالی استان الانبار از چنگ داعش آغاز کرده اند.

26

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد