مزدوران انگلیس: حملات ائتلاف به داعش بی فایده است

پنج‌شنبه 12 آذر 1394
12:18
مزدوران انگلیس: حملات ائتلاف به داعش بی فایده است العالم - روزنامه دیلی تلگراف با انتشار گزارشی نوشت که " یک گروه مسلح مورد حمایت انگلیس به کامرون خبر داد که حملات هوایی ائتلاف بی فایده است."

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه انگلیسی تاکید کرد: گروه مسلحی که دولت انگلیس با حملات هوایی خود در سوریه از آن حمایت می کند، با ارسال چند نامه به همراه دلایل متعدد برای کمیسیون روابط خارجی در مجلس عوام انگلیس یادآور شد که حملات هوایی علیه گروهک تروریستی داعش بی فایده است.

دیلی تلگراف افزود: گروه "جبهه جنوب" یکی از 54 گروه تشکیل دهنده ائتلاف موسوم به ارتش آزاد سوریه به شمار می آید. این ائتلاف تنها تشکیلات غیراسلام گرا است که بخشی از سرزمین سوریه را در اختیار دارد.

کامرون هفته گذشته از گروه مزبور به عنوان یکی از گروههای مورد حمایت حملات هوایی انگلیس در سوریه نام برد و گفت: این گروهها به کمک ما احتیاج دارند که در صورت برآورده شدن نیازهایشان می توانند به موفقیت دست یابند و ما وظیفه خود می دانیم از آنها حمایت کنیم .

دیلی تلگراف نوشت: نامه ها و دلایل ارسال شده از سوی این گروه به لندن در بردارنده انتقادهای گزنده ای علیه نتایج به دست آمده در حملات هوایی غربی علیه داعش تا کنون است. در این یازده نامه آمده است که مواضعش در رویارویی با داعش و ارتش سوریه علی رغم حملات هوایی مستمر ائتلاف تغییری نیافته است.

هواپیماهای انگلیسی از امروز پنجشنبه عملیات هوایی در سوریه علیه تروریست ها را درکنار سایر کشورهای ائتلاف غربی آغاز کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم


فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس دیدار کرد


پزشکان بدون مرز: در غزه آتش‌بس واقعی وجود ندارد


هیچ تاریخی برای دور جدید مذاکرات تهران - واشنگتن تعیین نشده است


هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان


۳ مأمور پلیس در سراوان به شهادت رسیدند


امیر حاتمی دستور دادند در صورت تجاوز زمینی به کشور، حتی یک نفر از متجاوزین هم نباید زنده بماند + فیلم


استعفای مشاور نزدیک نتانیاهو پس از یک دهه فعالیت