دیلی تلگراف: همکاری با اسد تنها گزینۀ غرب است

جمعه 13 آذر 1394
22:28
دیلی تلگراف: همکاری با اسد تنها گزینۀ غرب است روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف نوشت: همکاری با بشار اسد رییس جمهور سوریه، تنها گزینۀ پیش ِ روی غرب است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فریزر نلسون" نویسنده معروف بریطانیایی در این مقاله تاکید کرد، یکی از دغدغه ها درباره پرونده سوریه آن است که روس ها فکر می کنند در این پرونده حق دارند.
وی افزود: حملات هوایی روسیه در سوریه موفق تر از حملات هوایی ائتلاف آمریکایی-عربی بوده، چون روسیه از کمک نیروی زمینی هوادار اسد بهره برداری می نماید. 
نلسون ادامه داد: اندیشه کرملین درباره شخصی که باید در سوریه با آن همکاری کنیم بیش از پیش منطقی به نظر می رسد، به ویژه که "سرگئی لاورف" وزیر امور خارجه روسیه گفت: قذافی در لیبی کشته شد، اما آیا وضعیت لیبی بهتر شده است؟
تحلیلگر دیلی تلگراف معتقد است که غرب باید از اشتباهات خود در 15 سال گذشته پند بگیرد؛ چه اینکه غرب با وجود قدرت و ثروتش نتوانست "نظام های جایگزین" در خاورمیانه ایجاد نماید.
نلسون نوشت: سوریه یکی از مناطقی است که غرب باید در آن از میان "جبهه النصره" شاخه القاعده در منطقه و گروه داعش از یک سو؛ و دولت اسد از سوی دیگر، یک طرف را برگزیند، چون راه دیگری وجود ندارد، اما "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلستان و دیگر مقامات غرب، راهکار اسد را از محاسباتشان حذف می کنند.    
نلسون نوشت: کنار آمدن با ایده حضور اسد، مانند دارویی تلخ برای کامرون است که به نظر می رسد باید آن را ببلعد. 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد