نماینده آلمانی: عربستان تحریم اقتصادی شود

سه شنبه 17 آذر 1394
19:15
نماینده آلمانی: عربستان تحریم اقتصادی شود انتقاد رجال سیاسی آلمان از عربستان به علت حمایت ریاض از تروریسم و افراط گری در جهان افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حزب سبزهای آلمان اخیراً از مقامات غربی خواسته که گزینه تحریم اقتصادی عربستان را مورد بررسی قرار دهند.
به نوشته روزنامه دویچه وله، آنتون هوفرایتر رئیس فراکسیون پارلمانی حزب سبزهای آلمان از غرب خواست که اِعمال تحریم های اقتصادی علیه عربستان را مد نظر قرار دهند.
هوفرایتر در مصاحبه با روزنامه ساربروکر سایتونگ چاپ آلمان گفت: عربستان سعودی نَه تنها کشوری دیکتاتور است و در آن مخالفان شدیداً سرکوب و گاه کشته می شوند، بلکه این کشور از گروه های اسلام‌گرای (افراطی) در سراسر جهان حمایت مالی کلان می کند.
هوفرایتر گفت: علاوه بر لزوم استفاده از عربستان برای حل مناقشات کشورهای عربی، باید برای تغییر سیاست ها و رفتارهای مقامات سعودی با آنها مذاکره کرد.
هوفرایتر افزود: اگر مقامات سعودی تغییری در سیاست ها ورفتارهای خود ندهند، غرب باید با جدیت به بررسی مساله تحریم اقتصادی عربستان بپردازد.
زیگمار گابریل وزیر اقتصاد و معاون آنگلا مرکل صدر اعظم و توماس اوبرمن رئیس فراکسیون پارلمانی حزب سوسیال دمکرات آلمان نیز اوایل هفته کنونی از عربستان انتقاد کردند و درباره حمایت مالی آل سعود از "اسلامگرایان" افراطی آلمان هشدار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره