امام جماعت مسجد الحرام مطرح کرد:

اعتراف علنی به حمایت از افکار داعشی وهابیت

چهارشنبه 18 آذر 1394
20:19
اعتراف علنی به حمایت از افکار داعشی وهابیت العالم - امام جماعت و خطیب مسجد الحرام درمکه مکرمه، کسانی که دعوت محمد بن عبدالوهاب بنیانگذار جنبش وهابی را مورد حمله قرار داده اند، به باد انتقاد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " سعود الشريم " امام جماعت و خطیب مسجدالحرام درمکه مکرمه گفت که این انتقادات از آنجایی که دعوت محمد بن عبدالوهاب بنیانگذار وهابیت، اصل واساس به وجود آمدن بلاد الحرمین (عربستان) نادرست و ناروا است.

وی  دراظهارنظرهایی در صفحه رسمی  خود در پایگاه اجتماعی توییتر نوشت " شیخ محمد بن عبدالوهاب " موسس وهابیت را متهم می کنند و این درحالیست که می دانند که خود دروغگو هستند؛ اما از آنجایی  که این دعوت، اصل و پایه به وجود آمدن بلاد الحرمین است، اتهام آنان فرع را شامل می شود و این همان چیزی است که آن ها می خواهند.

الشریم درمطلبی دیگر نوشت " ملحدان و اهل کفر، از فرصت و عمری که خداوند به آن ها می دهد، فریب می خورند و بدین شکل بر جرات و الحاد آنان افزوده می شوند، و آن ها درواقع فریب می خورند وآیه شریفه (إن الذين يلحدون في آياتنا لا يخفون علينا..) شامل حال آنان می شود.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران