عراق دو بالگرد پیشرفته از روسیه تحویل گرفت

پنج‌شنبه 19 آذر 1394
17:01
عراق دو بالگرد پیشرفته از روسیه تحویل گرفت العالم - سخنگوی وزارت دفاع عراق گفت که این وزارت دو فروند بالگرد پیشرفته در چارچوب قرارداد با روسیه تحویل گرفته است.

"نصیر نوری محمد" با انتشار بیانیه ای که توسط پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" منتشر شده است، افزود که این دو بالگرد جنگی در نبرد علیه گروه تروریستی "داعش" مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه داد، دو بالگرد به نام "شکارچی شب" از نوع "ام آی 28 ان ای" است که به تقویت توانمندی نیروی هوایی ارتش عراق کمک خواهد نمود.

براساس قرادادهاي امضاشده، بغداد تا سال 2016 ميلادي 43 بالگرد هجومي از جمله 24 بالگرد از نوع "مي ــ 35م" و 19 بالگرد از نوع "مي ــ 28ان" دريافت خواهد کرد.

ارتش عراق تاکنون 16 بالگرد از نوع "مي ــ 35م" و 11 بالگرد از نوع "مي ــ 28ان" از روسیه تحويل گرفته است.

 

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: نیروهای خارجی باید منطقه را ترک کنند


پیام رئیس‌جمهور در سالروز بمباران اتمی آمریکا علیه هیروشیما و ناگازاکی


قلم خبرنگار، تیری در کمان اقتدار ملی


موج گرما صادرات برق انگلیس را محدود کرد/ فشار فزاینده بر شبکه در تابستان


تشدید اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر کنترل‌های مرزی


عملیات مارب؛ ابتکارعمل مجدد انصارالله و تحکیم معادله بازدارندگی در برابر ریاض


حملات شدید روسیه به کی‌یف و مناطق اطراف آن + فیلم


مقام یمنی: هر ائتلاف نظامی که به یمن حمله کند، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


کدام فرضیات واشنگتن درباره جنگ با ایران اشتباه از آب درآمد


مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه: خبرنگاران در جنگ تحمیلی روایتگر مظلومیت و مقاومت مردم بودند


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید