داعش: به رم می‌آییم و سرت را جدا می‌کنیم!

پنج‌شنبه 26 آذر 1394
19:11
داعش: به رم می‌آییم و سرت را جدا می‌کنیم! گروه تروریستی داعش در نامه تهدید آمیز خود برای وزیر دادگستری ایتالیا، چند گلوله فشنگ نیز برای وی ارسال کرد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی "رای الیوم" به نقل از تلویزیون رسمی ایتالیا نوشت: این نامه حاوی چند گلوله کلاشینکف و پیامی کوتاه به زبان عربی و با مهر داعش بود که برای "اندریا اورلاندو" وزیر دادگستری ایتالیا ارسال شد.
در نامه تهدید آمیز داعش آمده است: "به رم خواهیم آمد و سرت را جدا خواهیم کرد".
وزارت دادگستری ایتالیا تدابیری احتیاطی برای مبارزه با تروریسم پس از انفجارهای پاریس اتخاذ کرده که شامل تشدید کنترل گذرگاه های مرزی، حمل و نقل، خدمات، بانکها، ارتباطات و مهاجران جدید است. 
نامه مذکور و محتویات آن که از حومه "فیومچینو" نزدیک پایتخت ایتالیا ارسال شده، توسط نیروهای امنیتی ایتالیا در دست بررسی است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد