درگیری شدید دانشجویان و پلیس در ترکیه

جمعه 27 آذر 1394
09:36
درگیری شدید دانشجویان و پلیس در ترکیه العالم - درگیری پلیس ترکیه و ده ها جوانِ طرفدار کُردها دیروز پنجشنبه در آنکارا به پرتاب سنگ از سوی تظاهرکنندگان و شلیک گاز اشک آور توسط پلیس منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جوانان به سوی نیروهای پلیس سنگ و فشفشه پرتاب کردند و نیروهای پلیس نیز از گاز اشک آور برای پراکنده کردن آنها استفاده کردند.

جوانان تظاهر کننده که دانشجویان دانشگاه فنی خاورمیانه بودند، با دردست داشتن پلاکاردی بزرگ با عبارت " ملت کُرد تنها نیست " ، به سوی کاخ ریاست جمهوری  درحرکت بودند. 

دانشجویان هنگام خروج از دانشگاه با تعداد زیادی از نیروهای پلیس که دانشگاه را محاصره کرده بودند، مواجه شدند و برخی دانشجویان با شیشه ، سنگ و فشفشه به پلیس حمله کردند.

خبرگزاری دوگان ترکیه نیز اعلام کرد که نیروهای پلیس حداقل 6 دانشجو را بازداشت کردند.

خبرگزاری آناتولی نیز اعلام کرد که نیروهای امنیتی 25 فرد مسلح را که گفته می شود عضو حزب کارگران کردستان ( پ ک ک ) بودند، طی دو روز در جنوب شرق ترکیه به قتل رساندند.

بعد از 2 سال آتش بس بین دولت و حزب کارگران کرد موسوم به پ.ک.ک ، درگیری های مسلحانه تابستان گذشته ازسرگرفته شد و تلفات زیادی برجای گذاشت.

روز سه شنبه همین هفته 3 نیروی پلیس در شهر سیلوان استان دیار بکر در جنوب شرق ترکیه با انفجار یک بمب در مسیر خودروی زرهی آنها کشته و 3 پلیس نیز زخمی شدند.

دو جوان نیز روز چهارشنبه این هفته به علت اعتراض به مممنوعیت تردد در منطقه سور شهر دیاربکر – مرکز استان دیار بکر- به ضرب گلوله نیروهای امنیتی کشته شدند.

تردد در منطقه سور شهر دیار بکر – بزرگترین شهر بخش جنوب شرقی ترکیه - از روز 2 دسامبر 2015 ممنوع است.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد


جنگ اوکراین در بن‌بست؛ از نشست چهارجانبه لندن تا تشدید تنش‌ها در سایه چرنوبیل + فیلم


آماده‌باش بیمارستان‌های اسرائیل از بیم تلفات ناشی از حملات موشکی ایران


پژوهشگر عرب: روابط جبهه مقاومت وارد مرحله جدیدی شده است


رایزنی تلفنی وزیر خارجه قطر با همتایان ایرانی و عربستانی با محوریت مهار تنش


آژیر خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد