مک‌کین: جان کری "شریک" پوتین است!

شنبه 28 آذر 1394
11:14
مک‌کین: جان کری جان مک ‌ین عضو مجلس سنای آمریکا از دولتمردان این کشور به ویژه جان کری وزیر امور خارجه این کشور انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جان مک کین مقامات دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا را به "همکاری" با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه متهم کرد و جان کری را شریک پوتین نامید.
به نوشته رأی الیوم، مک کین از نتایج سفر جان کری به مسکو ابراز نگرانی کرد و با طعنه گفت: سخنان جان کری در مسکو «بهترین» سخنانی بود که از وی شنیده ام . وی گفته است که «فعلا لزومی برای کنار گذاشتن اسد (رئیس جمهوری سوریه) وجود ندارد و روابط با روس ها خوب است و روابط با ولادیمیر پوتین بهتر خواهد شد».
سناتور آمریکایی گفت: جان کری با ولادیمیر پوتین شریک است. من کسی را همچون جان کری در زمان حکومت هیچ یک از رؤسای جمهور (آمریکا) ندیده ام.
مک کین همچنین با همکاری تجاری آمریکا و روسیه مخالفت کرد و گفت: بودجه جدید آمریکا تحریم واردات موتور موشک از روسیه را لغو کرده است که نتیجه این امر نتیجه ای به جز دست یابی پوتین و دوستانش به ده ها میلیون دلار نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش