فیلم؛ آمریکا به‌جای داعش، ارتش عراق را زد!

شنبه 28 آذر 1394
12:24
ارتش آمریکا، به حملۀ اشتباهی جنگنده‌های ائتلاف ضد داعش به نیروهای عراقی به جای داعشی‌ها اعتراف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی نیروهای آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) روز جمعه، با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: به نظر می رسد که در یکی از حملات هوایی در نزدیکی فلوجه، شماری از سربازان عراقی کشته شده باشند.
ارتش آمریکا ادعا کرد که اگر تحقیقات صحت این موضوع را ثابت کند، این نخستین باری خواهد بود که ائتلاف ضد داعش، نیروهای دوست را هدف قرار می دهد.

این ادعا در حالی مطرح می شود که پیش از این، بارها حملات ائتلاف به بسیج مردمی عراق و نیروهای عراقی ثبت شده است.
در همین حال شبکه روسیا الیوم، ویدیویی منتشر کرد که ثابت می کند نیروی هوایی آمریکا، ارتش عراق را هدف قرار می دهند.
فرماندهی عملیات مشترک عراق، روز جمعه از کشته و زخمی شدن یک افسر و 9 سرباز ارتش عراق در این حمله خبر داد.
کمیسیون امنیت و دفاعِ پارلمان عراق، تحقیقات فوری درباره حمله هوایی جنگنده های آمریکا به تیپ 55 منطقه النعیمیه را خواستار شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم