آمادگی ارتش عراق برای آغاز نبرد موصل

دوشنبه 30 آذر 1394
19:31
آمادگی ارتش عراق برای آغاز نبرد موصل العالم - ارتش عراق برای نبرد آزادسازی شهر "موصل" از چنگال گروه تروریستی "داعش" راهی جبهه شمال شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "هاشم البریفکانی" رییس کمیته امنیتی شورای استان نینوا پس از نشست این کمیته با سرلشگر "نجم الجبوری" فرمانده عملیات آزادسازی نینوا و مشاورین ائتلاف بین المللی در ستاد فرماندهی جنوب موصل این مطلب را بیان نمود.
پایگاه اینترنتی "الحره" به نقل از البریفکانی گزارش داد: انضمام عملی این نیروها به "ستاد فرماندهی عملیات آزادسازی نینوا" آغاز شده است.
وی افزود: نیروهای ارتش که در نینوا مستقر هستند از نزدیک بودن آغاز عملیات بازپس گیری موصل سخن گفتند، اما خاطر نشان کردند که این عملیات پس از پایان نبردهای "الانبار" که نزدیک است، آغاز خواهد شد. 
رییس کمیته امنیتی شورای استان نینوا همچنین گفت که پیشمرگ ها نیز در جبهه های موصل زیر به نیروهای عراقی در نبرد با داعش خواهد پیوست.

گروهک تروریستی داعش در 19 خرداد سال 93 در یورشی فراگیر به عراق، شرق و شمال این کشور را که موصل نیز جزو آن است به تصرف خود درآورد. 
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است


پرتاب موفقیت‌آمیز موشک ماهواره بر روس‌ها به فضا


امروز همه جهان اسلام بی‌صبرانه منتظر پیروزی ایران در میدان دیپلماسی هستند


هشدار دبیرکل اکو به سرعت بالای کاهش سطح دریای خزر