زیان 50 میلیاردی ترک‌ها از چالش با روسیه

دوشنبه 30 آذر 1394
22:22
زیان 50 میلیاردی ترک‌ها از چالش با روسیه العالم - نمایندگان حزب جمهوری خواه ملت ترکیه اعلام کردند که اگر مقذمات آنکارا در میان مدت بحران پدیدآمده بین خود با روسیه را حل و فصل نکنند، این کشور در مدت چهار سال حدود 52 میلیارد دلار ضرر خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، و بنا بر اعلام حزب جمهوری خواه ملت ترکیه، ضرر و زیان حاصل از این بحران برای ترکیه ظرف یک سال کمتر از 8.5 میلیارد دلار نخواهد بود و در صورت شدت یافتن تحریمها علیه ترکیه این زیان در یک سال به 12.2 میلیارد دلار خواهد رسید.
این حزب مخالف دولت ترکیه میزان ضرر و زیان اقتصادی این کشور طی یکسال را ابتدا تقریبا 6.5 میلیارد دلار تخمین زد؛ البته پس از در نظر گرفتن تجارت فعال میان دو کشور میزان ضرر و زیان حاصل از این بحران را 8.5 میلیارد دلار ارزیابی کرد.
در گزارش مزبور آمده است: آنکارا برای یافتن جایگزینی برای گاز روسیه دچار مشکل خواهد شد؛ گاز روسیه 54.8 درصد از میزان واردات ترکیه از مواد سوختی را تشکیل می دهد؛ همچنین صنعت توریسم ترکیه متحمل ضرر و زیان سنگینی خواهد شد زیرا سالانه سفر 3.5 میلیون شهروند روس به ترکیه تقریبا 2.9 میلیارد دلار برای آنکارا درآمد به همراه داشت.
روابط میان مسکو  آنکارا به دنبال هدف قرار گرفتن جنگنده روسیه بر فراز سوریه در 24 نوامبر گذشته رو به وخامت گذاشت و مسکو این اقدام را همانند "از پشت چاقو زدن" دانست و محدودیت هایی علیه ترکیه اعمال کرد.
این محدودیت ها شماری از انواع محصولات کشاورزی و مواد غذایی که روسیه از ترکیه وارد می کند و همچنین تحریم پروازهای نامنظم چارتر را در برگرفت و فروش بلیت های سفرهای توریستی به ترکیه متوقف شد.
همچنین محدودیت ها صدور ویزای ورود برای اتباع ترکیه و تحریم بکارگیری نیروی کار ترکیه در روسیه را نیز دربرگرفت؛ اقدامات یاد شده از اوایل سال آینده میلادی به اجرا درخواهند آمد. 

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم


شکست جدی به ترامپ و جمهوری‌خواهان تحمیل خواهد شد


حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد