استفاده داعش از مین‌های جدید در رمادی

چهارشنبه 2 دی 1394
12:05
استفاده داعش از مین‌های جدید در رمادی فرمانده اداره مبارزه با تروریسم عراق با اشاره به استفادۀ داعش از مین‌هایی جدید، تأکید کرد که این نوع مین‌ها می توانند تجهیزات بسیار سنگین را نیز منهدم کنند.

 

عبدالغنی الاسدی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سومریه نیوز، سرلشکر ستاد "عبد الغنی الاسدی" روز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی گفت: داعش این مین‌های جدید را با استفاده از کپسولهای اکسیژن ساخته است، و شدت انفجار این مین‌ها به حدی است که خودروهای سنگین با وزن 27 تن نیز درنتیجه انفجار آنها آسیب دیده، و واژگون شده‌اند.
وی با این حال تأکید کرد: اقدامات داعش هیچگاه نمی تواند مانع عزم و پیشروی نیروهای مشترک عراقی شود.
الاسدی با اشاره به ورود نیروهای عراقی به شهرک "افسران" در مرکز رمادی گفت: منطقه‌ای که نیروهای عراقی وارد آن شدند، به عنوان کلید ورود به دیگر مناطق به شمار می آید؛ و نیروهای عراقی از موضعی وارد شدند که تروریستها بر آن حساب باز کرده بودند و فکر می کردند که تحت کنترل آنان باقی خواهد ماند.
الاسدی در ادامه تأکید کرد که نیروهای عراقی پس از اطمینان یافتن از حضور نداشتن خانواده های عراقی، وارد این منطقه شدند و همه اهداف از پیش تعیین شده را محقق کردند.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی