واکنش بسیج مردمی عراق به اتهام ربودن اتباع قطری

چهارشنبه 2 دی 1394
15:18
واکنش بسیج مردمی عراق به اتهام ربودن اتباع قطری سخنگوی بسیج مردمی عراق با رد اتهام ربودن اتباع قطری گفت: وظیفه اصلی نیروهای بسیج مردمی دفاع از مردم عراق و هر کسی است که وارد این کشور شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "کریم النوری" به خبرگزاری آلمان تأکید کرد: همگان باید بدانند که بسیج مردمی هیچ نیرویی در صحرای سماوه استان المثنی (جنوب غرب) مستقر نکرده است. بسیج مردمی در شهر رمادی می جنگد و در استان صلاح الدین خصوصاً شهر بیجی این استان حضور دارد.

وی افزود: در صحرای سماوه که شکارچیان قطری در آن ربوده شدند، هیچکدام از نیروهای بسیج مردمی حضور ندارند.
النوری اظهار داشت: متأسفانه گروه های تبهکار، آدم ربایی و باج گیری خود را با نام بسیج مردمی صورت می دهند، ولی نیروهای بسیج مردمی هیچ ارتباطی با این جرایم ندارند؛ و اگر در صحرای سماوه بودند، حتما از ربوده شدن شکارچیان قطری جلوگیری می کردند .
النوری اظهار داشت: اگر (هادی) العامری (دبیرکل سازمان بدر) در صحرای سماوه بود ، برای شناسایی ربایندگان و آزادی گروگان ها تلاش می کرد.
سخنگوی بسیج مردمی عراق اعلام کرد: گروگان ها هر تابعیتی داشته باشند، میهمانان عراق بودند و باید از هر گزند و آسیبی در امان می بودند، و حقوق آنان حفظ می شد.
النوری گفت: بسیج مردمی اگر اطلاعاتی به دست بیاورد، پیگیر قضیه گروگان های قطری خواهد شد ولی تاکنون هیچ اطلاعاتی درباره آنها ندارد زیرا در صحرایی وسیع و دور از مناطق فعالیت بسیج مردمی ربوده شده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان