آزادسازی 48 درصد اراضی اشغال شده در عراق

سه شنبه 8 دی 1394
18:25
آزادسازی 48 درصد اراضی اشغال شده در عراق سخنگوی اطلاع رسانی نخست وزیر عراق گفت، 48 درصد اراضی این کشور از اشغال گروه تروریستی "داعش" در آزاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "سعد الحدیثی" روز سه شنبه به شبکه سومریه نیوز گفت: ارتش عراق توانست 48 درصد از اراضی این کشور را که از ژوئن 2014 تحت اشغال داعش بود، آزاد سازد.
الحدیثی خاطر نشان کرد، نیروهای عراقی پیروزی های عظیمی در استان های "صلاح الدین" و "دیالی" محقق کردند که آخرین آن در "رمادی" بود.
وی گفت، آزادی این شهر یک پیروزی راهبردی است چون سهم بسزایی در آزادی بقیه مناطق استان از سیطره گروه تروریستی داعش خواهد داشت.
نیروهای مشترک عراقی دیروز (دوشنبه) شهر رمادی مرکز استان "الانبار" را از دست داعش آزاد کردند، و پرچم عراق را بر فراز مجتمع دولتی این شهر برافراشتند.  

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم


شکست جدی به ترامپ و جمهوری‌خواهان تحمیل خواهد شد


حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد