جنایت جدید عربستان در آستانه سال 2016

پنج‌شنبه 10 دی 1394
20:57
جنایت جدید عربستان در آستانه سال 2016 در حالی که مردم در بیشتر کشورهای جهان آغاز سال میلادی را جشن می گیرند جنگنده های متجاوز عربستان سعودی با بمباران یکی از شهرهای استان حجه در غرب یمن، یک خانواده یمنی را به طور کامل قتل عام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بر اثر بمباران شهر خیران المحرق واقع در استان حجه توسط جنگنده های متجاوز عربستانی، یک خانواده شش نفری یمنی به طور کامل قتل عام شدند.
یک منبع محلی گزارش داد: هواپیماهای ائتلاف متجاوز امریکایی عربستانی، با شلیک دو موشک به منزل یک خانواده یمنی اعضای خانواده شش نفره وی را به قتل رساندند. این منبع افزود: در زمان حمله هوایی، این شهروند به نام "احمد حسن المؤید" در منزل حضور نداشت اما بمباران منزلش باعث ویرانی کامل آن و کشته شدن همسر و فرزندانش به نام های "هناء، شعاع، سندس، عبدالفتاح، ولید و اسماعیل" شد.
تجاوز عربستان سعودی و هم پیمانان عربش به کشور فقیر یمن از ششم فروردین سال جاری تاکنون ادامه دارد و بر اثر آن، بیش از هفت هزار نفر کشته شده اند و هزاران منزل مسکونی ویران شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت