هکرهای اوکراینی:

"قطر برای گروههای مسلح سامانه ضد هوایی می‌خرد"

جمعه 11 دی 1394
11:47
یک گروه هکر اوکراینی اعلام کرد قطر درصدد خرید سامانه‌ ضد هوایی "بیچورا -2" برای گروههای مسلح در سوریه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک گروه هکر اوکراینی موسوم به "سایبر بیرکوت" که اخیرا سایت یکی از شرکت های تسلیحاتی این کشور را هک کرده است اعلام کرد هدف قطر از ارائه درخواست خرید سامانه های دفاع هوایی "بیچورا -2" از اوکراین، هدف قرار دادن جنگنده های روسیه در سوریه است.
سایت روسی اسپوتنیک در این باره نوشت: هکرها ایمیل شخصی "ویتولد کجیکوفسکی" رئیس شرکت تسلیحاتی "Level 11" لهستان را هک کرده اند که با بررسی ایمیل های وی، مشخص شد این شرکت یکی از شرکت های واسطه ای است که اقدام به خرید سلاح تحت عناوین مختلف نموده و سپس آنها را به عربستان یا سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس ارسال می نماید تا این کشورهای نیز به نوبه خود اقدام به ارسال آن برای گروههای مسلح وابسته به خودشان در سوریه و سایر کشورهای منطقه نمایند.

یادآور می شود از زمان آغاز عملیات نیروی هوایی روسیه علیه تروریست ها در سوریه، این گروهها به شدت در حال افول هستند و این امر باعث نگرانی حامیانشان در منطقه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد