بازداشت 30 داعشیِ مخفی‌شده در رمادی

جمعه 11 دی 1394
16:34
بازداشت 30 داعشیِ مخفی‌شده در رمادی فرمانده پلیس الانبار دراستان عراق از بازداشت 30 نفر از عناصر داعش از جمله چند سرکرده این گروه تروریستی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "هادی رزیج" فرمانده پلیس الانبار روز جمعه گفت که نیروهای امنیتی، 30 نفر از عناصر داعش از جمله عده ای از سرکردگان نظامی این گروه را هنگام فرار از رمادی و خروج مخفیانه به همراه خانواده های آواره که به نیروهای امنیتی در ساختمان دولتی و مرکز رمادی پناه برده بودند، بازداشت کردند.

رزیج افزود که بازداشت این عناصر داعشی بر اساس گزارش های اطلاعاتی و گزارش خانواده هایی که از رمادی خارج شده بودند، صورت گرفته است.

به گفته وی، بازداشت شدگان برای بازجویی به مرکز مدیریت مبارزه به تروریسم منتقل شدند.

نیروهای امنیتی عراق طی روزهای گذشته موفق شده اند که بیش از 115 خانواده عراقی را که به یگان های نظامی در ساختمان دولتی درمرکز رمادی پناه برده بودند، از این شهر خارج کنند. 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند