مقام عراقی:

تروریست‌های سعودی در عراق فورا اعدام شوند

شنبه 12 دی 1394
22:00
تروریست‌های سعودی در عراق فورا اعدام شوند العالم - یک مقام عراقی در واکنش به اعدام شیخ نمر از دولت این کشور خواست، فورا تروریست‌های سعودی را که در زندان‌های عراق به سر می‌برند، اعدام و با عربستان قطع رابطه کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "عدنان شحمانی" دبیرکل جریان "رسالیون" عراق روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: اعدام ظالمانه آیت الله نمر باقر النمر، نقض آشکار همه قوانین و شریعت و نیز سرکوب هرگونه صدای مخالف رژیم ظالم آل سعود است.

به نوشته سومریه نیوز، وی این جنایت هولناک را دلیلی آشکار بر بی اعتنایی کامل رژیم آل سعود به خون مسلمانان و شیوه انتقام گیری حاکم بر تصیم ها و تدابیر این رژیم در حق مخالفانش دانست.

شحمانی افزود: دولت عراق به عنوان کمترین اقدام ممکن در قبال آل سعود ظالم، باید روابط خود را با این مجرمان قطع، هرگونه نمایندگی یا سفارت سعودی ها را در عراق تعطیل و حکم اعدام تروریست های سعودی را که در زندان های عراق به سر می برند، فورا اجرا نماید.

رژیم آل سعود امروز آیت الله نمر باقر النمر را به همراه 3 مبارز عربستانی دیگر در عربستان به شهادت رساند.

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است


تغییر بزرگ در نظم جهانی؛ بریکس کشورهای خاورمیانه را جذب می‌کند


داسیلوا: ترامپ جهان را تهدید می‌کند


اسپانیا نتانیاهو را جنایتکار جنگی و نسل‌کش خواند


نتانیاهو خواستار به تعویق افتادن جلسه دادگاه فسادش شد


ادامه حملات حزب الله در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی


قالیباف: آمریکا باید حقوق ایران را بپذیرد


دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان