حکیم: اعدام شیخ نمر غیر انسانی است

يکشنبه 13 دی 1394
13:04
حکیم: اعدام شیخ نمر غیر انسانی است رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق تاکید کرد که اعدام شیخ نمر باقر النمر مغایر با ارزش ها انسانی و آموزه های ادیان است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سید عمار حکیم با صدور بیانیه ای اعلام کرد: «با تاسف و اندوه خبر اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی عربستانی را دریافت کردیم. چنین اقدامی که شأن روحانیونی که در عرصه اسلام فعالیت می کنند رعایت نکرد و در زمانی که منظقه در شرایط استثنائی قرار دارد و با چالش ها و خطرهای زیادی مواجه است برای مسلمانان نگران کننده است و سبب ناامنی و بی ثباتی در عربستان سعودی و سراسر منطقه می شود.»
وی افزود: «ما این اقدام را محکوم می کنیم و آن را سرکوب آزادی بیان و مغایر با ارزش های انسانی و (ادیان) آسمانی می دانیم. در این خصوص، ما موضع فرا مرزی امام محسن الحکیم (قدس) را به یاد می آوریم که خواستار لغو حکم سید قطب و دیگر علمای مسلمان شده بود.»

وزارت کشور عربستان دیروز (شنبه) از اعدام شیخ نمر باقر النمر خبر داد.

اعدام این روحانی برجسته عربستانی، با واکنشها و اعتراضهای گسترده ای در کشورهای مختلف دنیا همراه شد.

0% ...

آخرین اخبار

ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!