محاکمه نظامیان انگلیسی به علت جنایت در عراق

شنبه 19 دی 1394
13:17
محاکمه نظامیان انگلیسی به علت جنایت در عراق تعدادی از نظامیان انگلیسی به علت ارتکاب جرایم جنگی در عراق، محاکمه می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه ایندیپندنت روز شنبه اعلام کرد: پنجاه و پنج نظامی انگلیسی به اتهام قتل غیرقانونی تعدادی از مردم عراق بین سال های 2003 و 2009  در جنوب این کشور به دادگاه معرفی شده اند.
این روزنامه انگلیسی افزود : دادگاه نظامی انگلیس به بررسی پرونده ای شامل 35 فقره قتل غیرقانونی و 36 فقره آزار و اذیت جنسی و شکنجه می پردازد و به زودی پرونده دیگری را شامل 20 فقره قتل و 71 فقره شکنجه بررسی خواهد کرد.
ایندیپندنت به نقل از دادستانی دادگاه نظامی گزارش داد: دادستانی دادگاه نظامی در صورت به دست آوردن مدارک متقن و موثق هیچ کوتاهی در محاکمه نظامیان انگلیسیِ متهم به ارتکاب جرایم قتل یا شکنجه نخواهد کرد .
ایندیپندنت خاطرنشان کرد: دیوان کیفری بین المللی نیز به هزار و 268 فقره جنایت جنگی انگلیس در عراق خصوصاً قتل ، شکنجه و تجاوز جنسی می پردازد .
این روزنامه نوشت: دیوان کیفری بین المللی در گزارش اخیر خود اعلام کرد که 259 عراقی از جمله 47 عراقیِ بازداشتی به دست نظامیان انگلیسی بی هیچ دلیل و مدرکی کشته شدند.

 

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد