نتانیاهو جلوی پخش اذان را در فلسطین می‌گیرد

شنبه 26 دی 1394
13:14
نتانیاهو جلوی پخش اذان را در فلسطین می‌گیرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی صدای اذان در مساجد را به زعم خود "سر و صدای گوش خراش" دانست و از تصمیمش برای ممنوع کردن پخش صدای اذان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بنیامین نتانیاهو در جلسه حزب لیکود درباره بلندگوهای مساجد مدعی شد: "خود شهروندان عرب که نزدیک مساجد هستند، با رنج و مشکلات زیادی روبرو هستند. قانونی درباره سر و صدا وجود دارد که آن را اجرا خواهیم کرد."
وی افزود: "نمی توانم تسلیم این موضوع شوم، در هیچکدام از ادیان اجازه داده نشده است که مردم را با بلندگو آزار داد، اینگونه مسائل در کشورهای عربی و اروپایی وجود ندارد."
نتانیاهو در کنفرانس مطبوعاتی اواخر سال 2015 میلادی در اظهاراتی توهین آمیز مسلمان را به زعم خود "حیوانات اهلی و خانگی" توصیف کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟