بازداشت معلم معترض به وزیر کشور سعودی+فیلم

چهارشنبه 30 دی 1394
22:58
العالم ـ نیروهای سعودی، معلم مدرسه ای را ماهها پس از برخورد جسورانه اش با وزیر کشور عربستان، امروز ( چهارشنبه ) بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد عبید" معلم مدرسه ابن قیم در سیهات عربستان و برادر یکی از شهدای انفجار مسجد قدیح است که درحضور وزیر کشور دولت را به مشارکت در جنایت انفجار آن مسجد متهم کرد.

وی در ویدئویی که به طور گسترده منتشر شده است، خطاب به محمد بن نایف ولیعهد و وزیر کشورعربستان گفت: "اگر دولت به نقش خود عمل نکند؛ جناب شاهزاده به من اجازه بدهید بگویم که دولت هم در این جنایت شریک است".

وزیر کشور نیز در پاسخ وی گفت: "می دانم که اینک خشمگین هستی و تو را سرزنش نمی کنم و هرکسی که تلاش کند نقش دولت را ایفا کند بازخواست خواهد شد".

پس از گذشت 7 ماه از این حادثه، ساکنان قدیح از بازداشت محمد عبید که فقط 19 روز پس از اعدام شهید شیخ نمرالنمر و 3 جوان صورت می گیرد، غافلگیر شدند.

انفجار مسجد امام علی(ع) در منطقه القدیح در استان القطیف در المنطقه الشرقیه، اوایل خرداد ماه امسال هنگام ادای نماز جمعه روی داد که در آن 21 نفر شهید و دست کم 100 نفر زخمی شدند.

یک تروریست با پوشیدن کمربند انفجاری هنگام نمازجمعه خود را درمیان نمازگزاران مسجد امام علی (ع) منفجر کرد.

گروه تروریستی داعش بعدا مسئولیت این انفجار را برعهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت