خبر فوری:

بهانه جدید آمریکا برای حملات هوایی در افغانستان

پنج‌شنبه 1 بهمن 1394
13:24
بهانه جدید آمریکا برای حملات هوایی در افغانستان رئیس جمهور آمریکا اختیارات جدیدی را به پنتاگون برای حمله به مواضع "داعش" در افغانستان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "واشنگتن پست" به نقل از مسؤولان آمریکایی خاطرنشان کرد که این موضوع به معنای آن است که این کشور تصمیم گرفته عملیاتی مستمر ضد داعش را در خارج از عراق و سوریه آغاز کند.
واشنگتن پست به نقل از یکی از مسؤولان پنتاگون بدون اشاره به نام وی تأکید کرد، هفته گذشته تصمیم های جدیدی برای مداخله نظامی گرفته شد که بر اساس آن فرماندهان نیروهای آمریکایی در افغانستان اجازه دارند مانند حملاتی که ضد عناصر القاعده انجام می دهند، عناصر داعش را نیز هدف حملات هوایی قرار دهند.
به گفته این مسؤول، بر اساس تصمیم های جدید، آمریکا می تواند حملات به داعش در افغانستان را گسترش دهد؛ زیرا طبق قوانین قبلی حملات هوایی فقط برای 3 هدف صورت می گرفت که عبارت بودند از: حمایت از نیروهای بیگانه، کمک به سربازان افغان در مقابل جنایتهای دشمن، هدف قرار دادن القاعده و عناصر مسلح وابسته به این تشکیلات.
یک مسؤول آمریکایی دیگر تأکید کرد که ارتش آمریکا قبلا نیز عناصر داعش در افغانستان را هدف قرار داده بود، ولی آن حملات به دلیل اهداف خصمانه آنان صورت گرفت، و نه وابستگی آنان به داعش.
ادعای نبرد با القاعده درحالی است که این گروه تروریستی طبق اذعان مسؤولان آمریکایی توسط خود این کشور در دهه هشتاد میلادی در افغانستان تشکیل شد.
گروه تروریستی داعش نیز که پس از آغاز بحران سوریه اعلام موجودیت کرد، ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکراتی مشابه با القاعده دارد که برخاسته از وهابیت است؛ "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق، در زندان بوکا در اختیار آمریکایی ها بود. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطی‌ها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها و با همکاری سرویسهای اطلاعاتی غربی و همپیمانان آنها در منطقه به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریستها به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم