پاسخ عجیب الجبیر به سوال درباره اعدام 47 نفر+فیلم

شنبه 3 بهمن 1394
23:01
العالم - وزیر امور خارجه سعودی در پاسخ به سوالی درباره شیخ نمر باقر النمر و تعدادی دیگر از اتباع عربستان که به تازگی اعدام شدند، این مساله را با کشتن عده ای در بمباران جنگنده های آمریکایی مقایسه کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عادل الجبیر در گفت وگو با شبکه خبری "سی ان ان"، درباره این اعدامها گفت: اگر آمریکا با بمباران مواضع داعش، 47 نفر ازعناصر آن از جمله کسی را که به قتل آمریکایی ها اقدام کرده باشد، بکشد، بدون شک مردم آمریکا برای شادی به خیابان می آیند.

دستگاه قضایی سعودی دوم ژانویه، 47 نفر از جمله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان را به اتهام واهی "تروریستی" اعدام کرد و وزارت کشور سعودی ادعا کرد که این محکومان به اعدام، افراطی بوده اند!

اظهارات عادل الجبیر در حالی مطرح می شود که بسیاری از فعالان حقوق بشری در جهان بر این باورند که اعدام شیخ نمرالنمر بر خلاف اصول حقوق بشری بوده است و از لحاظ علت صدور و نحوه اجرای حکم به شدت مورد انتقاد نهادهای حقوق بشری قرار گرفته است.

شیوه جنایت ها و اعدام های رژیم سعودی همانند داعش از طریق بریدن سر با شمشیردر جهان نادر است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت