تحرکات مشکوک علیه دیپلمات ایرانی در الجزایر

سه شنبه 6 بهمن 1394
16:36
تحرکات مشکوک علیه دیپلمات ایرانی در الجزایر سلفی‌ها با پشتیبانی سعودی‌ها فراخوانی را در شبکه‌های اجتماعی علیه وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در الجزایر به راه انداخته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سلفی‌ها با مطرح کردن ادعای تلاش امیر موسوی برای "نشر تشیع"، فعالیتهایی را در شبکه‌های اجتماعی برای درخواست اخراج او به راه انداخته اند.
"انور مالک" نویسنده و حقوقدان الجزایری که مقیم فرانسه است، در پس پرده این حملات تبلیغاتی قرار دارد.
وی به شبکه سعودی "العربیه" گفت: من هشتگ "#اخراج_امیر_موسوی" را به راه انداختم.
مالک مدعی شد: "موسوی تلاش می کند در الجزایر لابی شیعه ایجاد کند .. به همین دلیل فراخوانی را علیه او به راه انداختیم."
مالک در خصوص اینکه آیا مسؤولان الجزایری از ادعاهای او باخبر هستند، به این شبکه سعودی گفت: "نمی دانم، اگر مسؤولان می‌دانند و سکوت کرده‌اند این امر فاجعه است، ولی اگر نمی‌دانند این فاجعه بزرگتر است."

سلفی ها و وهابی ها در کشورهای مختلف عربی که از کمک و پشتیبانی عربستان برخوردارند، همواره فشارهای بسیاری را علیه شیعیان در این کشورها وارد می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا