هیئت ریاض به ژنو نمی رود

جمعه 9 بهمن 1394
11:13
هیئت ریاض به ژنو نمی رود گروه موسوم به هیئت عالی مخالفان سوریِ مورد حمایتِ عربستان اعلام کرد که امروز برای شرکت در مذاکرات ژنو 3 درباره سوریه به ژنو نخواهد رفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ریاض حجاب رئیس گروه موسوم به هیئت عالی مخالفان سوری که از حمایت عربستان برخوردار است، گفت: این هیئت هنوز تصمیمی برای شرکت در نشست ژنو نگرفته است و در صورت مشارک هرگونه گروه دیگری از مخالفان سوری در آن، از مذاکرات کنار خواهد کشید.
از سوی دیگر، منذر ماخوس سخنگوی گروه هیئت عالی مخالفان سوریِ مورد حمایتِ عربستان به خبرگزاری فرانسه گفت: بله نشست ژنو روز جمعه آغاز خواهد شد و ما آنجا نخواهیم بود زیرا که هنوز تصمیمی در ارتباط با مشارکت نگرفته ایم.
وی افزود: به نشست های خود فردا در ریاض ادامه خواهیم داد.
این درحالی است که برخی منابع دیگر گفتند که این گروه به طور نمادین در نشست ژنو شرکت خواهد کرد.
گروه هیئت عالی مخالفان سوری که از سه روز پیش در حال نشست در یکی از هتل های ریاض در عربستان است، اعلام کرد که همچنان منتظر پاسخ سازمان ملل به خواسته هایش است.
سالم مسلط سخنگوی دیگر این گروه روز پنجشنبه گفته بود که دی میستورا نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه پاسخ مثبتی به شرکت کنندگان در نشست ریاض درمورد خواسته های انسانی آنها فرستاده است اما آنها همچنان منتظر پاسخ بان کی مون دبیرکل سازمان ملل درخصوص پایبندی طرف های ذیربط به اجرای این خواسته ها هستند.
وی افزود: این گروه با ارسال نامه ای به بان کی مون از اعضای شورای امنیت بویژه پنج عضو دائم خواسته است تا مسئولیت ها و تعهدات خودشان را برای اجرای قطعنامه 2254 شورای امنیت ایفا کنند وما منتظر پاسخ به آن هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است


هلاکت سرکرده‌ گروهک تروریستی تجزیه‌ خوزستان/ 11 نفر دستگیر شدند


پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است


حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است


اسپانیا: جنگ آمریکا و تل‌آویو علیه ایران اشتباه و غیرقانونی است


هشدار سفارت ایران در انگلیس به رئیس شورای اروپا


وام ودیعه مسکن به همه خسارت دیدگان جنگ پرداخت می‌شود


لاوروف: حق غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرقابل انکار است