واکنش تند نماینده عراقی به درخواستهای بارزانی

يکشنبه 11 بهمن 1394
20:30
واکنش تند نماینده عراقی به درخواستهای بارزانی العالم - رئیس فراکسیون "اراده " مجلس نمایندگان عراق از دولت این کشور خواست که به خواستۀ های غیر منطقی منطقه کردستان این کشور تن ندهد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، خانم حنان الفتلاوی خاطرنشان کرد، مسئولان منطقه کردستان عراق که عاجز از اداره امور این منطقه هستند، هیأتی را به بغداد برای دریافت اموالی فرستاده اند تا پس از دریافت آن بار دیگر گردنکشی خود را آغاز و سیاست جدایی طلبانه و استقلال خواهانۀ خود را دنبال کنند.
الفتلاوی گفت: آیا دولت مرکزی (بغداد) اظهارات دو روز پیش مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق، را در جلسه اتحادیه اروپا فراموش کرده است که گفته بود همچنان درپی برگزار کردن همه پرسی تعیین سرنوشت کردستان و جداکردن این منطقه از بقیه خاک عراق است؟
رئیس فراکسیون "اراده" مجلس نمایندگان عراق تاکید کرد، دولت مرکزی نباید به هر خواستۀ منطقه کردستان تن بدهد و هر چیزی که مسئولان کُرد خواستند، به آنها بدهد زیرا عراق هم اکنون گرفتار بحران مالی و اقتصادی است و سیاست ریاضت اقتصادی را درپیش گرفته است و مردم بهای این سیاست سختگیرانه را پرداخت می کنند.  
نماینده مجلس عراق افزود: برخی استان ها، آوارگان و نیروهای بسیج مردمی عراق نیازمندتر از منطقه کردستان به اموالی هستند که دولت می خواهد به مسئولان گردنکش این منطقه بدهد.
دفتر اطلاع رسانی حیدر العبادی نخست وزیر عراق امروز اعلام کرد که العبادی با هیأت اعزامی منطقه کردستان درباره تهیه برنامه اصلاحات اقتصادی برای کاهش اتکای دولت به درآمدهای نفتی توافق کرد.
این دفتر تصریح کرد، به زودی طرحی برای افزایش درآمدهای ملی از طریق دریافت تمام و کمال عوارض گمرکی و مالیات بر درآمد تهیه خواهد شد.
هیأت منطقه کردستان عراق به ریاست نیچیروان بارزانی امروز وارد بغداد شد و با فؤاد معصوم رئیس جمهوری ، العبادی و چند مسئول دیگر درباره مسائل مختلف به خصوص بحران مالی عراق گفتگو کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران