اهانت روزنامه سعودی به ملت مصر

سه شنبه 13 بهمن 1394
12:50
اهانت روزنامه سعودی به ملت مصر روزنامه سعودی عربستان با انتشار مقاله ای به ملت مصر اهانت کرد و از آنچه آن را "ناهنجاریهای ملت مصر" خواند، سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی الحیات در مقاله ای به قلم محمد صلاح با عنوان "بی ادبی" مدعی شد: ناهنجاریهای ملت مصر که در پس پرده چالش های خارجی و مشکلات داخلی پنهان بود، نمایان شد.

این مقاله افزود: با وجود کثرت چالش های خطرناک بوجود آمده برای ملت مصر در طول دهه ها، آنچه در 25 ژانویه سال 2011 میلادی روی داد، بزرگترین یا خطرناکترین این چالشها بود؛ نه فقط به این خاطر که گروه اخوان المسلمین بعد از آن، قدرت را قبضه کرد و مصر تجربه تلخی را گذراند بلکه همچنین به این خاطر که این امر ناهنجاریهای ملت مصر را - در پس پرده چالش های خارجی و مشکلات داخلی پنهان بود- نمایان ساخت.

این نویسنده در تکمیل اهانت خود به مصر خاطرنشان کرد: اکثر طرف های موثر در تحول سیاسی نه تنها حجب و حیا و خجالت را به کناری نهادند بلکه برخی از آنها به بی ادبی کردن افتخار کردند. معیارها تغییر کرد لذا حادثه دو جوانی روی داد که در یک فیلم ویدئویی نیروهای پلیس را به طرز زشتی به تسمخر گرفتند.

این اولین باری نیست که مطبوعات سعودی به ملت های عرب اهانت می کنند. این رسانه ها پیشتر نیز مقاله های بسیاری را منتشر کردند که نویسندگان آنها خواهان بیرون کردن لبنانی های شاغل در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به خاطر مواضع سیاسی آنها درخصوص کشورشان شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم