228 عملیات ضد صهیونیستی در فلسطین اشغالی

سه شنبه 27 بهمن 1394
10:59
228 عملیات ضد صهیونیستی در فلسطین اشغالی العالم - سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی "شاباک" تاکید کرد که از آغاز انتفاضه قدس در ماه اکتبر گذشته تاکنون 228 مورد عملیات ضد صهیونیستی توسط فلسطینیان انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این سازمان تصریح کرد که علاوه بر این، بارها فلسطینیان در صدد انجام عملیات های ضد صهیونیستی برآمده اند که این عملیات ها قبل از اجرا خنثی شده اند.

شاباک تصریح کرد که از ماه اکتبر گذشته صدها عملیات شهادت طلبانه توسط فلسطینیان صورت گرفته که 74 درصد از این عملیات ها در کرانه باختری، 16 درصد در قدس اشغالی و یک درصد هم در فلسطین اشغالی 1948 بوده است.

انتفاضه قدس وارد چهارمین ماه شده است و تا این لحظه 180 فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری، قدس، فلسطین اشغالی 1948 و نوار غزه به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده اند.

همچنین در جریان عملیات های مقاومتی فلسطینیان نیز تاکنون 32 نظامی و شهرک نشین صهیونیست به هلاکت رسیده و نزدیک به 450 نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

9

0% ...

آخرین اخبار

حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند