انهدام یکی از مقرهای اصلی داعش در اطراف فلوجه

پنج‌شنبه 29 بهمن 1394
12:45
انهدام یکی از مقرهای اصلی داعش در اطراف فلوجه گروه "سرایا الجهاد" از زیرمجموعه های بسیج مردمی عراق مقر فرماندهی گروهک تروریستی داعش در منطقه عملیاتی حوض الثرثار (شمال فلوجه) را با موشک منهدم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، سرایا الجهاد در بیانیه ای اعلام کرد: سامانه موشکی ما بر اساس اطلاعات به دست آمده مقرهای مستحکم داعش از جمله مقر فرماندهی در جنوب شرق ثرثار را با موشک های "جهاد 3 " با خاک یکسان کرد.
در این بیانیه آمده است، موشک ها به طور مستقیم اهداف موردنظر خود را مورد اصابت قرار دادند و تمام عناصر موجود در این مقرها به هلاکت رسیدند و ستونی از دود از محل مقرهای منهدم شده به هوا برخاست.
سرایا الجهاد در 9 فوریه 2016 از کشته شدن 14 تروریست داعشی و کشف و ضبط یک خودرو زرهی بمب گذاری شده خبر داد. داعشی ها با استفاده از این خودرو می خواستند مانع از پیشروی نیروهای بسیج در جنوب شرقی ثرثار شوند.

209-8

 

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت