پیروزی بزرگ ارتش لیبی در بنغازی

دوشنبه 3 اسفند 1394
10:24
پیروزی بزرگ ارتش لیبی در بنغازی ارتش لیبی کنترل شهر اجدابیا و بندر راهبردی المریسه را در بنغازی در اختیار گرفت و به پیروزی بزرگی در نبرد با افراد مسلح دست یافت.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای مسلح طرفدار دولت لیبی که جامعه بین المللی آن را به رسمیت می شناسد، اعلام کردند که کنترل کامل شهر اجدابیا و بندر المریسه و دیگر مناطق شهر بنغازی را در اختیار گرفته اند.

اکرم بوحلیقه سخنگوی ارتش درباره اجدابیا گفت: نیروهای مسلح، افراد مسلح را از منطقه اطراف خیابان القلوز و منطقه صنعتی که آخرین پایگاههای تحت کنترل آن ها در این شهر بود، بیرون راندند.  

بوحلیقه افزود: 3 نظامی در درگیری های روز یکشنبه کشته شدند. در این حال منبعی در بیمارستان اجدابیا تاکید کرد در درگیری های دو ماه گذشته در این شهر 65 نفر کشته و 140 نفر دیگر زخمی شدند.

از سوی دیگر منذر الخرطوش، سخنگوی گردان 309 ، اعلام کرد: ارتش لیبی بر بندر راهبردی المریسه و محله الحلیس در بنغازی تسلط یافته است.

وی به پیشروی در محله بوعطنی اشاره کرد و افزود: ارتش توانست بعد از تسلط بر بندر المریسه، مسیر تدارکاتی و پشتیبانی گروههای مسلح را در غرب بنغازی به طور کامل مسدود کند.

الخرطوش خاطرنشان کرد: در درگیری های روز یکشنبه 3 نظامی و 15 فرد مسلح کشته شدند.

ناظران معتقدند تسلط بر بندر المریسه پیروزی بزرگی برای ارتش به شمار می رود چرا که کمک های تسلیحاتی از طریق این بندر به دست گروههای مسلح می رسید.  

204 ـ 211 ـ 8

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران