شهر "خناصر" سوریه چگونه آزاد شد + فیلم

جمعه 7 اسفند 1394
10:22
حومه حلب، العالم - ارتش سوریه و هم پیمانانش شهر راهبردی خناصر در جاده اثریا به حلب را بعد از نبردهای سنگین با گروه تروریستی داعش آزاد کرد.

خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه گزارش داد که عملیات ارتش سوریه در جاده ارتباطی حلب به خناصر و اثریا ادامه دارد. این عملیات بعد از حمله عناصر داعش به چند مرکز ارتش سوریه در این منطقه آغاز شد.

نیروهای ارتش سوریه و هم پیمانانش تاکنون توانسته اند روستای رسم النفل و شهر خناصر را بعد از نبردهای شدید آزاد کنند. در این نبردها شماری از عناصر گروه تروریستی داعش کشته یا زخمی شدند.

یکی از سربازان ارتش سوریه به خبرنگار العالم گفت: نیروهای ارتش با حمله گروه تروریستی داعش به جاده ارتباطی حلب به خناصر مقابله کردند و توانستند امنیت شهر خناصر و روستای رسم النفل را تامین کنند.

به دنبال آزادسازی شهر خناصر، یگان های ارتش سوریه تاکتیک پیشروی در دو محور خناصر و رسم النفل را برای اجرای عملیات گازانبری علیه عناصر مسلح مستقر در روستای شلاله کبیره در دستور کار قرار خود دادند. این امر همزمان با پیشروی یگان های دیگر ارتش به سمت کوه راهبردی الزعرور انجام شد که از طریق آن می توان همه خطوط پشتیبانی عناصر مسلح را در منطقه زیر آتش قرار داد.

این سرباز ارتش سوریه افزود: هم اکنون نبردها در ناحیه کوه الزعرور ادامه دارد و بعد از سیطره بر این کوه و استقرار در این منطقه، اعلام خواهیم کرد که جاده تامین امنیت شده است.

منابع نظامی تاکید کردند: بازپس گیری کنترل جاده حلب که گروههای مسلح برای تداوم تسلط بر آن تلاش می کنند، نزدیک است.

این جاده تنها راه پشتیبانی زمینی است که حلب را به سایر استان ها مرتبط می کند.

6 ـ 211 ـ 7

0% ...

آخرین اخبار

یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم