تروریست سارق وسایل خلبان روس در اسارت ارتش سوریه

دوشنبه 10 اسفند 1394
19:47
تروریست سارق وسایل خلبان روس در اسارت ارتش سوریه العالم - ارتش سوریه در حومه لاذقیه یک تروریست ترکمان را که در غارت وسایل خلبان کشته شده روس سهیم بود، بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این تروریست از جمله اولین اشخاصی بود که به محل سقوط هواپیمای سوخو 24 روسیه که توسط نیروهای هوایی ترکیه سرنگون شده بود، رسید و بلافاصله به سرقت اموال خلبان کشته شده پرداخت.

پایگاه اینترنتی "روسیا الیوم" در این باره گزارش کرد: گروه های تروریستی حاضر در سوریه 24 نوامبر 2015 فیلمی از این تروریست ترکمان منتشر کردند که شعارهای پیروزی سر می داد.

تروریست ها هنگام فرود دو خلبان با چتر به سمت آنها تیراندازی کردند.

در نتیجه یک خلبان کشته و خلبان دوم پس از فرود با چتر نجات ، با همکاری ارتش سوریه و روسیه نجات یافت.

سرنگونی سوخوی24 روسیه بوسیلهٔ جنگنده های ترکیه در24 نوامبر2015 (سوم آذر 94) در مرزِ سوریه و ترکیه موجبِ بروز تنش در روابطِ مسکو آنکارا شد.

در پی ساقط شدن این جنگنده روسیه تحریم‌های سنگین اقتصادی یک جانبه‌ای علیه ترکیه اعمال کرد. از جمله واردات از ترکیه (بویژه محصولات کشاورزی و خوراکی) را متوقف، صدور گاز به ترکیه را با مشکل مواجه کرد و تورهای گردشگری را لغو نمود. با توجه به آنکه بخش قابل توجهی از اقتصاد ترکیه بر پایه گردشگری است و بیش از ۵۰٪ از گاز ترکیه توسط روس‌ها تأمین می‌شود، اقدامات روسیه آسیب بزرگی به اقتصاد آن کشور وارد آورد.

206-201-9

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر