عزمِ بسیج عراق، برای مشارکت در آزادسازی نینوا

سه شنبه 11 اسفند 1394
12:14
عزمِ بسیج عراق، برای مشارکت در آزادسازی نینوا فراکسیون پارلمانی بدر، مخالفت شورای استانداری نینوا با مشارکت نیروهای بدر در آزادسازی این استان را مایۀ پافشاری بسیج مردمی بر این موضوع دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "قاسم الاعرجی" رئیس فراکسیون پارلمانی بدر گفت: بیانیه شورای استانداری نینوا مبنی بر مخالفت با ورود الحشد الشعبی (بسیج مردمی) به این استان، بر عزم و پافشاری و ارادۀ ما در مشارکت گسترده در عملیات آزادسازی نینوا می افزاید.

وی تاکید کرد، ما نگران تغییر بافت جمعیتی موصل هستیم.

شورای استانداری نینوا، روز دوشنبه مخالفت خود را با مشارکت نیروهای بسیج مردمی در عملیات آزادسازی نینوا اعلام کرد.

نور الدین قبلان معاون شورای استانداری نینوا، علت مخالفتِ این شورا با ورود نیروهای بسیج مردمی به نینوا را وجود حساسیت هایی در قبال این نیروها اعلام کرد.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد