20 نفر از عناصر مسلح در سینا کشته شدند

چهارشنبه 12 اسفند 1394
07:58
20 نفر از عناصر مسلح در سینا کشته شدند دست کم 20 نفر از عناصر گروه موسوم به انصار بیت المقدس در حمله نیروهای هوایی ارتش مصر به مرکز آموزشی این گروه در سینای شمالی کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم رسانه ها به نقل از منابع نظامی مصری در استان سینای شمالی اعلام کردند: نیروی هوایی مصر روز سه شنبه یک مرکز آموزشی عناصر مسلح وابسته به گروه انصار بیت المقدس را در جنوب شهر رفح  هدف قرار دارند. در زمان حمله هوایی ارتش مصر بیش از 60 تن از عناصر مسلح  در مرکز آموزشی حضور داشتند.
منابع نظامی افزودند: بر اساس گزارش های اولیه درحمله هوایی دیروز به شهر مرزی رفح در استان سینای شمالی 20 فرد مسلح کشته و 30 تن دیگر به شدت زخمی شدند.
در همین حال نیروهای ویژه ارتش مصر (صاعقه) دو تن از سرکرده های گروه انصار بیت المقدس را در شهر رفح از پا در آوردند. 
این دو با خودرو در حال حرکت در محله الرسم در شهر رفح بودند که با حمله نیروهای ویژه ارتش مصر کشته شدند. نیروهای امنیتی مصر همچنین هشت نفر از افراد مسلح را در جنوب رفح بازداشت کردند.

211 ـ 8

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است