مجمع احزاب عربی اقدام شورای همکاری را محکوم کرد

پنج‌شنبه 13 اسفند 1394
23:14
مجمع احزاب عربی اقدام شورای همکاری را محکوم کرد العالم ـ مجمع عمومی احزاب عربی با انتقاد از تصمیم شورای همکاری علیه حزب الله، تاکید کرد که این تصمیم نوعی تاکید بر همکاری و هماهنگی با رژیم اشغالگر در دیدار شاهزادگان سعودی با سران اسراییل و نوعی برآورده کردن خواسته این رژیم صهیونیستی به شمار می آید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه دبیرخانه مجمع عمومی احزاب عربی آمده است: "این اقدام ما را غافلگیر نکرد؛ زیرا عربستان سعودی که از سازمانهای تروریستی در سوریه به منظور سرنگونی رهبران مقاومت حمایت کرد و حمله ای تجاوزکارانه علیه یمن به راه انداخت و ارتش خود را برای سرکوب تحرکات مسالمت آمیز به بحرین گسیل داشت، امروز نیز نیروهای مقاومت را در رده سازمانهای تروریستی قرار می دهد؛ این اقدام در راستای خدمت به دشمنان امت و بیانگر شکست طرح های عربستان پس از مقاومت اسطوری ارتش عربی سوریه و همپیمانانش و در راس آنها حزب الله و نیز پس از شکست سخت در یمن و پس از دستاوردها و پیروزیهای مقاومت در فلسطین و لبنان است".

این بیانیه می افزاید: "دبیرخانه مجمع عمومی احزاب عربی به شدت این اقدام به دور از واقعیت را محکوم می کند؛ زیرا حزب الله بخشی از نیروهای مقاومت است که با تروریسم صهیونیستی در خاک لبنان مقابله کرد و آن را شکست داد و امروز با تروریسم تکفیری مقابله می کند؛ کسی که با تروریسم مبارزه می کند نمی توان آن را در لیست ترویسم قرار داد".

بیانیه مزبور در پایان آورده است: "از تمام نیروها و احزاب می خواهیم تا از خطرات این گونه اقدامات مشکوک آگاه باشند و از مقاومت حمایت کنند؛ زیرا تنها مقاومت است که می تواند خاک را از پلیدی اشغالگری پاک کند و پرچم عزت و کرامت را در سرتاسر امت برافرازد، همچنین از آنها می خواهیم تا با مقاومت اعلام همبستگی کنند ودر این راستا دیدارها و فعالیتهایی برپا کنند".

دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس روز گذشته اعلام کرد که کشورهای عضو این شورا، حزب الله لبنان را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دادند و تدابیری علیه آن اتخاذ کردند.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند