ادای احترام سیاستمدار مصری به سید حسن نصرالله + ویدیو

يکشنبه 16 اسفند 1394
14:10
موسس حزب الکرامه و جریان مردمی مصر و کاندیدای سابق ریاست جمهوری با ادای احترام به سید حسن نصرالله تأکید کرد کسانی که حزب الله را گروهی تروریستی قلمداد می کنند، به دنبال ارائه خدمت مجانی به رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «حمدین صباحی» با اشاره به اینکه تلاش هایی برای ایجاد جنگ فرقه ای بین سنی و شیعه وجود دارد، به حزب الله و سید حسن نصرالله دبیر کل آن، به علت مقابله با رژیم صهیونیستی درود فرستاد.
وی در مراسم امضای کتاب «تشکیلات محرمانه عبدالناصر»  در مقر حزب «الکرامه» در قاهره گفت: کسانی که اکنون حزب الله را مجرم قلمداد می کنند و آن را به تروریسم بودن متهم می کنند و سازمانی تروریستی به شمار می آورند، فقط به رژیم صهیونیستی خدمت می کنند و در برابر ملت های عربی و مسائل اول آنها از جمله مسئله فلسطین می ایستند.
صباحی خاطرنشان کرد: آنها تلاش می کنند مسیر ملت ها را در این نبرد تغییر دهند.

وی تأکید کرد که نبرد اصلی ملتها برای رهایی از دشمن صهیونیستی و استعمار است، ولی دشمنان سعی دارند ملتها را به سوی نبردی ساختگی و تقسیم امت به شیعه و سنی و به راه انداختن جنگهای طایفه ای هدایت کنند.

202-8

 

 

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش