کاهش شدید ارزش پول مصر در مقابل دلار آمریکا

چهارشنبه 19 اسفند 1394
21:59
کاهش شدید ارزش پول مصر در مقابل دلار آمریکا العالم - ارزش جنیه مصر در برابر دلار آمریکا در بازار سیاه مصر به شدت کاهش یافت و به 10 جنیه در برابر یک دلار رسید.

به گزارش پایگاه شبکه خبری "العالم"، هر دلار آمریکا امروز (چهارشنبه) در بازار رسمی مصر معادل 7 ممیز 83 دهم جنبه بود.  
دولت مصر به خاطر پایین آمدن ارزش جنیه دچار سردرگمی شده و تصمیماتی نامناسب اتخاذ کرده، مانند ایجاد محدودیت برای سپرده گذاری و برداشت پول که روز گذشته مجبور به لغو آن شد. 
بانک مرکزی مصر با انتشار بیانیه ای لغو سقف برای سپرده گذاری و برداشت ارز برای افراد حقیقی را از روز سه شنبه اعلام کرد تا این اشخاص قادر به معامله با بانک ها باشند.  
همچنین اخباری درباره اقدام بانک مرکزی مصر به منظور چاپ 30 میلیارد جنیه برای مقابله به بحران اقتصادی و پرداخت دستمزد کارمندان دولت منتشر شده که کارشناسان اقتصادی نسبت به آن هشدار داده اند.
استقراض از خارج در دوره "عبدالفتاح السیسی" رییس جمهور مصری به اوج خود رسید، اما وی نتوانست با این اموال، مشکلات اقتصادی مصر را حل نماید.  

206-201-9 

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد


رئیس مجلس: قهرمانی تیم ملی والیبال بانوان، نویدبخش آینده‌ روشن ورزش بانوان است


مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به زودی تاسیس می‌شود


چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟