ارتقای حقوق زنان در عربستان به اندازه جانوران!

پنج‌شنبه 20 اسفند 1394
12:28
ارتقای حقوق زنان در عربستان به اندازه جانوران! یافتۀ انسان شناختی دانشمندان سعودی انجمن های حقوق بشر جهان را مبهوت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سومریه نیوز  گروهی از دانشمندان سعودی به این نتیجه رسیده اند که زنان باید از حقوق حیواناتی همچون شتر و بز برخوردار شوند.
سایت خبری فرانسوی ژورنال دو موریال اعلام کرد: انجمن های حمایت از حقوق زنان در جهان از دانشمندان سعودی که به این یافتۀ انسان شناختی دست پیدا کرده اند ، انتقاد کردند و با تمسخر اعلام می کنند : کشف جدید دانشمندان سعودی واقعاً تاریخی است زیرا شأن و منزلت زنان در عربستان تا دیروز در حد اثاثیه منزل بود، ولی شأن و منزلت آنها امروز افزایش یافته است و از حقوقی همچون حقوق حیوانات برخوردار شده اند!
ژورنال دو موریال به نقل از کولِت تورکوت سخنگوی انجمن " فَم لیبراسیون اَکسیون" گزارش داد: امروز بهترین روز زندگی من است زیرا زنان عربستانی قبلاً اشیاء بی روح به شمار می رفتند ولی امروز در حد شتر و بز محسوب می شوند.
تورکوت گفت: زنان عربستانی برای اینکه انسان محسوب شوند ، راهی طولانی در پیش دارند و یافته جدید دانشمندان سعودی راه را برای بهبود اوضاع آنها هموار خواهد کرد!

214-8

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران