روسیه: اروپا به تحریم اقتصادی سوریه پایان دهد

جمعه 21 اسفند 1394
18:46
روسیه: اروپا به تحریم اقتصادی سوریه پایان دهد نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت: اتحادیه اروپا باید نسبت به تحریمهای اقتصادی علیه سوریه تجدید نظر کند زیرا این امر به مردم سوریه آسیب می رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "الکسی بوردافکین" در گفت و گو با خبرگزاری "ریانووستی" روسیه، نسبت به موضع اتحادیه درخصوص ادامه تحریم های اقتصادی علیه سوریه حتی پس از برقراری آتش بس در این کشور ابراز تعجب کرد و تحریم اقتصادی علیه ملت سوریه را غیرقانونی دانست.

وی افزود: تحریم های مزبور به شهروندان ضربه می زند و ادامه آن، موج جدید مهاجرین غیرقانونی به اروپا را به همراه دارد لذا باید به آوارگان داخل سوریه کمک های انسان دوستانه ارایه کرد.    

بورودافکین تصریح کرد: براساس آمارهای مختلف، شمار آوارگان داخل سوریه 7 میلیون نفر می باشد لذا به کشورهای اروپایی درباره موج جدید مهاجرت ناشی از سیاست های اشتباهاشان هشدار می دهیم.

این مسؤول روس گفت: اتحادیه اروپا باید بفهمد بهترین کمک به مردم سوریه، لغو تحریمها است، بنابراین بهترین راه برای جلوگیری از فرار میلیون ها سوری به اروپا تامین معیشت مناسب در سوریه است.

  206-6-8
 

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید