حملۀ شیمیایی دوباره داعش به منطقه "تازه"

شنبه 22 اسفند 1394
09:39
حملۀ شیمیایی دوباره داعش به منطقه گروه تروریستی داعش، منطقه تازه در جنوب غربی استان کرکوک را با دو فروند موشک کاتیوشای حامل گازهای سمی، هدف قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی الحسینی" سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق، اعلام کرد: عناصر داعش جمعه شب، منطقه تازه را آماج حملات شدید خود قرار دادند و از روستای البشیر دو فروند موشک کاتیوشای حامل گازهای سمی به مرکز این منطقه شلیک کردند.

فاطمه،اولین شهید حملات شیمایی داعش در عراق

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، الحسینی تاکید کرد که این حملات، تلفات جانی نداشت.

وی افزود: نیروهای بسیج مردمی از دولت عراق می خواهد پشتیبانی هوایی لازم را فراهم کند، زیرا بسیج از قدرت نظامی کافی برخوردار است که بتواند درسی فراموش نشدنی به این بزدلان داعشی بدهد و گواه بزدل بودن این داعشی ها، استفادۀ آنان از سلاح های ممنوعۀ بین المللی است.

الحسینی سپس با اشاره به شهادت دختربچه ای به نام فاطمه در حمله شیمیایی داعش، بر ضرورت نجات شهر تازه به وسیله آزادسازی منطقه بشیر و روستاهای اطراف آن تاکید کرد.

"ارشد الصالحاوی" رئیس کمیسیون حقوق بشر در مجلس عراق روز جمعه از شهادت دختربچه ای به نام فاطمه از ساکنان شهر تازه خبر داد. فاطمه، در موشک باران شیمیایی داعش با گازهای خردل و کلر بر منطقه تازه، جان باخت.

کمیساریای عالی حقوق بشر، روز پنج شنبه از مسموم شدن 409 تن از مردم تازه، بر اثر استنشاق گازهای خردل و کلر خبر داد.

تروریست های داعش که در منطقه بشیر مستقر هستند، طی هفته گذشته، چندین بار با موشک های کاتیوشای حامل گازهای شیمیایی به منطقه تازه حمله کردند.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد