75 اعدام در عربستان طی 3 ماه

پنج‌شنبه 27 اسفند 1394
20:31
75 اعدام در عربستان طی 3 ماه وزارت کشور عربستان از اعدام یک سعودی و یک یمنی خبر داد تا بدین ترتیب تعداد اعدام ها در این کشور از آغاز سال جاری میلادی به 75 نفر برسد.

به گزارش پایگاه خبری العالم این وزارت خانه اعلام کرد که این دو حکم اعدام در منطقه عسیر در جنوب عربستان انجام شد.
سازمان عفو بین الملل با انتقاد از احکام اعدام در عربستان، آن را ناعادلانه و مغایر قوانین بین المللی توصیف کرد و استفادۀ حکومت عربستان از مجازات اعدام برای ساکت کردن مخالفان را سیاستی هولناک برشمرد.
گفتنی است در نخستین روزهای سال جدید میلادی عربستان 47 نفر از جمله آیت الله شیخ نمر روحانی برجسته شیعه را اعدام کرد.
سازمان های حقوقی لغو حکم اعدام 3 نوجوان زیر 18 سال عربستانی را خواستارند. این 3 نوجوان در پی مشارکت در تظاهرات مخالفت آمیز ضد حکومت بازداشت و به اعدام محکوم شدند.
یکی از این سه نوجوان محمد النمر برادرزاده شهید آیت الله نمر است.
202-8
 

0% ...

آخرین اخبار

جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است