نامۀ 153 پزشک دنیا به حاکم بحرین

جمعه 28 اسفند 1394
14:31
نامۀ 153 پزشک دنیا به حاکم بحرین سازمان عفو بین الملل با استناد به نامه 153 پزشک جهان، از پادشاه بحرین خواست که یک پزشک جراح را آزاد کند.

سایت مرآة البحرین امروز جمعه گزارش داد: سازمان عفو بین الملل در نامه ای که 153 پزشک از کشورهای مختلف جهان آن را امضاء کرده اند، از حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین خواست که دکتر علی العکری را آزاد کند.
عوامل نظام حاکم بر بحرین 5 سال پیش علی العکری را به اتهام مداوای مجروحان تظاهرات بازداشت کردند.
عفو بین الملل و پزشکان امضاکننده نامه اعلام کردند که زندانبان های رژیم بحرین به ضرب و جرح دکتر علی العکری می پردازند و وی را به لیسدن زمین و کفش افسران زندان و خوردن نجاسات وادار می کنند و بارها وی را تهدید به آزار و اذیت جنسی کرده اند.
در نامه سازمان عفو بین الملل آمده است: دکتر العکری به مدت یک هفته از خواب محروم شده بود و زندانبان ها با تهدید و ارعاب، وی را مجبور می کنند که به کارهای نکرده اعتراف کند که یکی از آنها نگهداری اسلحه است.
این سازمان حقوقی بین المللی و پزشکان در نامه خود خواستار آغاز تحقیقات فوری درباره شکنجه و بدرفتاری با علی العکری و محاکمه شکنجه گران وی شده اند.

7- 214

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا