نفوذ عناصر داعش به منطقه ای در الانبار ناکام ماند

يکشنبه 1 فروردين 1395
19:21
نفوذ عناصر داعش به منطقه ای در الانبار ناکام ماند ارتش عراق عملیات تروریست های "داعش" برای نفوذ در جنوب "حدیثه" در استان "الانبار" را خنثی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع عراقی اعلام کردند، نیروهای ارتش این کشور 5 انتحاری داعشی که قصد نفوذ به محدوده شهرداری "الحقلانیه" در جنوب حدیثه را داشتند، از پا درآوردند.
فرماندهی بسیج مردمی پیشتر گفته بود که توانایی شکستن محاصره حدیثه و نجات اهالی از دست داعش را دارد.
از سوی دیگر، ارتش عراق با همکاری عشایر توانست مناطق "المشاتل" و "المطحنه" در اطراف بخش "هیت" در غرب "رمادی" را پس از درگیری با داعش آزاد کند که به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از تروریست های داعش انجامید.
منابع عراقی همچنین خاطرنشان کردند، گردان های حزب الله وابسته به بسیج مردمی حمله داعش به کوه های "مکحول" را خنثی کرد. این عملیات حدود 10 ساعت طول کشید و طی آن خسارات و تلفات سنگینی به داعش وارد شد.  
30 داعشی نیز در جریان پاکسازی جزیره "الخالدیه" در استان الانبار به دست نیروهای ارتش عراق کشته شدند. 
206
 

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.